Espais i Instal·lacions de La Massa

"Teatre de La Massa"

El Teatre de La Massa, dissenyat per l’arquitecte Rafael Guastavino, reconegut internacionalment per les seves aportacions tècniques a la tradicional volta catalana, va ser inaugurat l’any 1881. L’any 1997, amb l’objectiu de facilitar-ne la restauració i la seva posterior gestió, conjuntmanet amb l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, es crea el Consorci del Centre Teatral i Cultural La Massa. La restauració va ser realitzada pels arquitectes Ignasi Solà Morales, Lluís Dilmé i Xavier Fabré. El nou teatre, amb una capacitat per a 496 persones, va ser inaugurat l’any 2002.

L’edifici corporatiu va ser construït l’any 1890 i actualment allotja a la planta baixa i primer pis el Cafè de la Massa i al segon pis la sala d’exposicions de la Massa. El Cafè de La Massa es gestiona en règim de lloguer; té servei de bar i de restaurant i ofereix als socis i sòcies del Centre un descompte del 10% en totes les seves consumicions i àpats. Als usuaris de la sala d’exposicions el cafè ofereix servei de begudes, pica-pica, entrepans i càtering amb diverses opcions i pressupostos.

"La sala d’exposicions de La Massa"

La sala d’exposicions de La Massa és un espai polivalent de més de 200 metres quadrats. Ha estat restaurat i preparat per acollir exposicions de pintura, fotografia o altres suports artístics. La sala té accés amb ascensor, servei de megafonia i capacitat per a una vuitantena de persones. Aquest espai és un lloc ideal per a la realització de conferències, debats, concerts de petit format i celebracions familiars o professionals.

La Massa Centre de Cultura Vilassarenc | Mestra Viladrosa, 56 | 08339 Vilassar de Dalt | e-mail: lamassaccv@gmail.com